Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0471 51 29 020471 51 29 02

Van voetreflexologie tot oorkaarstherapie

Als reflexologe kan u bij mij terecht voor een waaier aan complementaire therapieën. Zo kan u me inschakelen voor oorkaarstherapie, een hotstone massage en voetreflexologie in Wetteren en de verdere omgeving van 15 kilometer. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor de bespreking van uw wensen en verwachtingen. Samen gaan we op zoek naar een behandeling op maat.

Waaier aan behandelingen

Wanneer u een medische behandeling volgt, kan deze gerust aangevuld worden met complementaire therapieën. Ik probeer de rust terug te brengen in uw leven en u van hardnekkige mentale of lichamelijke problemen af te helpen. Bekijk hier het aanbod dat ik wil brengen met SOS Produits in Wetteren.

 • Voetreflexologie

  Buiten het uitvoeren van een klassieke of medische pedicure, ben ik als reflexologe ook gespecialiseerd in het uitvoeren van voetreflexologie. Dit wil zeggen dat ik de zenuwen in uw voeten en handen zal stimuleren. De pijnlijke zones die ik masseer staan in verbinding met organen of lichaamsdelen wat resulteert in een betere bloeddoorstroming en circulatie. Op die manier vallen alle blokkades weg en maakt u komaf met (jarenlange) lichamelijke of mentale problemen zoals slapeloosheid, stress, verdriet, allergieën, stofwisselingsproblemen en meer. Er wordt zowel op mentaal vlak als op lichamelijk vlak gewerkt. Op die manier komen er soms emoties van jaren geleden los. De blokkades worden opgeheven, de afvalstoffen worden afgevoerd.

 • Vingerreflexologie

  Dit is een nieuwe behandelmethode voor de aanpak om lichamelijke of dieper gelegen emotionele problemen onder controle te krijgen. Terwijl ik de vingers aanraak, gaan we in een soort gesprekstechniek. We bespreken waar en wanneer er bepaalde triggers in het verleden de bovenhand genomen hebben en hebben geleid tot de huidige problematiek. Deze onverwerkte emoties hebben zich jaren opgestapeld en hebben blokkades gevormd. Dit kan een enorm negatieve invloed gehad hebben waardoor uw immuunsysteem zo verzwakt is dat het u ziek maakt. U bent met andere woorden uit balans. Door het toepassen van diepgaande gesprekstechnieken kunnen we andere impulsen geven aan uw brein en de blokkades opheffen waardoor u steviger in uw schoenen zal staan. Doemdenken wordt aangepakt en een nieuwe visie op de toekomst wordt toegevoegd. Deze behandeltechniek kan toegepast worden bij minderwaardigheidsgevoelens, angsten, spijsverteringsproblemen, allergieën, pijnsymptomen, emotionele en onverwerkte emoties, faalangst, hoofdpijnen, keelontstekingen en meer.

  Japanse hoofd-, nek- en schoudermassage

  Deze natuurlijke wijze waarbij vingerdruk en strijkbewegingen zorgen voor een ontspannende behandeling, komt oorspronkelijk uit de Japanse medische wereld. Het is een gezichtsmassage die alle spieren van kruin tot nek onder handen neemt door het stimuleren van de acupunctuurpunten en energiebanen. Een lymfedrainage zorgt ervoor dat de overige gifstoffen uit het lichaam verwijderd worden. Ook uw huid zal er de vruchten van plukken aangezien het resulteert in een frisse, jonge uitstraling. Verder zijn er nog tal van voordelen aan deze behandeling. Zo komt u immuniteit weer in balans en wordt er komaf gemaakt met stress waardoor spanningen in uw nek op natuurlijke wijze wegtrekken.

 • Reiki

  Reiki is een zachte genezingsmethode en heeft ook een meditatieve kracht. Reiki vult het tekort aan universele levensenergie op. Het wekt (traumatische) ervaringen op en geeft ze terug aan de kosmos zodat u zich bevrijd voelt. Elke hevige emotie laat een litteken na op onze ziel, maar reiki gaat de wonden opsporen, opvullen en helen. De betekenis van het woord REIKI spreekt voor zich: REI is goddelijk, KI is kracht. Het is dus de kracht waarover God en Boeddha beschikken en waarmee mensen terug heel gemaakt worden. Door aanrakingen wordt energie uitgewisseld en negatieve emoties losgeweekt. Zo beleeft u opnieuw een positieve gedachtegang en gevoelens. Mijn handen zijn Gods instrumenten, ik ben slechts een doorgeefluik.

 • Oorkaarstherapie

  De oorkaars is een heel oude methode die gebruikt werd bij de Hoppi Indianen. Tijdens een ritueel gebruikten ze de kaarsen om hun mensen te genezen en te ontdoen van negatieve gedachten. De kaarsen waren gemaakt uit bijenwas gemengd met geneeskrachtige kruiden. Ze hadden een vorm van een trechter waarbij het smal gedeelte in de gehoorgang geplaatst werd. Het branden gaf een zekere trilling aan het trommelvlies dat zo een stille massage ondergaat en een ontspannende werking gaf op neus, keel, oor en hoofd. Piekeraars vinden zo opnieuw rust. Het is pijnloos en ontspannend.

  Deze methode werkt heilzaam bij:

  • Oorklachten
  • Tinitus, evenwichtsproblemen, oorsuizen
  • Lichte doofheid door verstopping
  • Verkoudheden
  • Ontsteking van de voorhoofdsholtes (sinusitis)
  • Hoofdpijn
  • Overbelasting van het hoofd zoals bij piekeraars
  • Stress
 • Hotstone massage

  De hotstone heeft een eeuwenoude traditie. Ze is reeds gekend in Griekse en Romeinse badhuizen, bij de Inca's en Indianen in hun zweethutten. In Stonehenge-oldstones, Azië en India werden stenen gebruikt om ziekte te voorkomen en genezen. Daar was de hotstone de voorloper van de acupunctuur. De hotstones zijn basaltstenen gevormd uit gestolde lava die uit de kern van onze aarde komen. Ze hebben een grote hitte doorstaan en bevatten een hoog ijzergehalte, hierdoor houden ze de hitte goed vast en geven langzaam hun warmte af. Ze worden dan ook niet voor niets energetische stenen genoemd daar ze alle elementen - water, vuur, aarde en wind– bevatten. De massage vermindert de aanmaak van het stresshormoon CORTISOL waardoor het lichaam veel vlugger kan herstellen. De hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Er wordt gewerkt met een warme olie en een gepast aroma die de diepe en ontspannende werking geeft waarbij lichaam, geest en ziel één worden.

Prijslijst

Wilt u zo’n behandeling inplannen? Hebt u interesse in deze complementaire therapieën?
Bekijk dan hier gerust de prijzen en tijdsduur van de sessies.

Sessie

Tijdsduur

Prijs

Japanse gezichtsmassage en nekmassage

+-45min.

€30

Oorkaarstherapie

+-45min.

€30

Hotstone gelaat en nek

+-30min.

€30

Reiki healing

+-45min.

€35

Pedicure en verzorging

+-40min.

€20

Medische pedicure

+-1uur

€25

Luxepedicure incl. voetbad en zweedse massage

+-45min.

€30

Orthese voor tenen en voet

 

Tussen €35- €45

Meditatie

+-45min.

 €30

Zweedse voet- en beenmassage

+-30min.

€25

Chakra healing

+-1uur

€35

Cranio sacraal therapie basis

+-1uur

€40

Benen waxen

+-30min.

€15

Detox voetbad

+-30min.

€30

Detox kleibehandeling voeten en onderbenen incl. douche en/of bubbelbad

+-1uur

€40

Voetreflexologie enkel ontspanning

+-45min.

€35

Voetreflexologie therapeutisch

+- 1uur.

€40

Vingerreflexologie + intake gesprek

+- 1uur.

€65

Toeslag verbanden en producten bij pedicure

 

€5

Toeslag douche, handdoek, zeep en lotion na bv. een hotstone met olie

 

€5

Full day massage reflexologie , hotstone of body en afsluiten met een Japanse hoofd- en nekmassage

+-3uur. Een halve voormiddag of namiddag + drankje en hapje. Mogelijkheid tot nemen van een douche.

Normaal €115 nu PROMO PACK 99€

Sommige behandelingen kunnen ook aan huis gedaan worden. Bij verplaatsingen buiten de 10 km wordt er een verplaatsingskost van 5 euro aangerekend. Verplaatsingen buiten de 15 kilometer kosten 10 euro extra.

Alle behandelingen zijn ook mogelijk in groep. Zo kan u een zaaltje voorzien of een homeparty organiseren om samen met vriendinnen van een verwenavond te genieten. De prijs is dan afhankelijk van het aantal deelnemers.

Hebt u verder nog vragen voor of over mij? Aarzel dan niet en neem contact op!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief