Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0471 51 29 020471 51 29 02

Medische pedicure aan huis

De verzorging van uw handen en gelaat is voor iedereen belangrijk. Toch verdienen ook uw voeten de nodige aandacht. Dagdagelijks dragen ze ons lichaam en brengen ze ons overal naartoe. Een goede voetverzorging is dan ook aangewezen. Bij SOS Produits kan u bovendien ook terecht voor een medische pedicure in Wetteren. Hiermee behandel ik allerhande voetaandoeningen zodat uw voetklachten gereduceerd worden tot een minimum.

Medische pedicure

Bij mij kan u terecht voor de klassieke behandeling zoals knippen, vijlen en verzorgen van uw nagels. Ook met kloven en overtollige eelt wordt komaf gemaakt zodat u weer met fluweelzachte voeten op stap kan. Naast deze voetverzorging sta ik ook klaar voor mensen die kampen met grotere voetklachten. Ik ben gespecialiseerd in medische pedicure waarbij ik verscheidene voetaandoeningen behandel, denk maar aan een diabetesvoet of een reumatische voet. Mijn jarenlange ervaring verzekert dat u de allerbeste zorgen krijgt, volgens de regels van de kunst. Bovendien gebruik ik steeds kwalitatieve en onschadelijke producten van de lijn met HFL Laboratories. Ook te koop in mijn webshop!

Voetreflexologie

Buiten het uitvoeren van een klassieke of medische pedicure, ben ik als reflexologe ook gespecialiseerd in het uitvoeren van voetreflexologie. Dit wil zeggen dat ik de zenuwen in uw voeten en handen zal stimuleren. De pijnlijke zones die ik masseer staan in verbinding met organen of lichaamsdelen wat resulteert in een betere bloeddoorstroming en circulatie. Op die manier vallen alle blokkades weg en maakt u komaf met (jarenlange) lichamelijke of mentale problemen zoals slapeloosheid, stress, verdriet, allergieën, stofwisselingsproblemen en meer.

Contact

Buiten het uitvoeren van behandelingen kan u ook bij mij terecht voor professioneel advies over uw voetklachten en meer. Als kapster en pedicure kan u me inschakelen binnen een straal van 15 kilometer rond Wetteren. Verder kan u ook een afspraak maken om langs te komen in mijn praktijk. Lees meer over mij op deze website of neem contact op voor een antwoord op al uw vragen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief