Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0471 51 29 020471 51 29 02

Uw verzorgende kapster aan huis

Als reflexologe sta ik in voor het welzijn van iedereen die er nood aan heeft. Dit kan door een medische pedicure of complementaire therapieën, maar ook als kapster aan huis in Wetteren maak ik mijn klanten dagelijks gelukkig. Een frisse nieuwe coupe laat u weer stralen, wat resulteert in een behaaglijk gevoel. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak voor uw haarverzorging.

Afspraak aan huis

Bent u slecht te been? Hebt u weinig tijd en kan een urenlang kappersbezoek niet ingepland worden in uw agenda? Dan kan u rekenen op mijn ervaring als kapster aan huis. Ik kom met plezier bij u langs voor een professionele was- en knipbeurt. Samen bekijken we welke coupe het best bij u past en welke wensen en verwachtingen u heeft. Ik werk in een straal van 15 kilometer rond Wetteren en op afspraak zodat u deze kappersbeurt perfect kan inplannen. Ik ga steeds voor tevreden klanten, die zich goed voelen in hun vel. Een mooi kapsel dat uw gelaat opfleurt zorgt meteen voor een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Ook wanneer u zichzelf niet kan verplaatsen naar een kapsalon verdient u een professionele en persoonlijke verzorging van uw haren.

Contact

Wilt u graag een afspraak inplannen? Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over mijn werkwijze? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor een antwoord op al uw vragen. Lees bovendien ook meer over mij en mijn aangeboden diensten. De verzorgingsproducten die ik gebruik zijn bovendien verkrijgbaar in de Online shop HFL Laboratories.