Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0471 51 29 020471 51 29 02

Webshop

DE ONLINESHOP HFL LABORATORIES WETTEREN

Bent u zelf geïnteresseerd in de professionele schoonheids- en behandelingsproducten waarmee ik in mijn praktijk SOS Produits aan de slag ga? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in deze professionele onlineshop HFL Laboratories in Wetteren. Hier vindt u alle kwalitatieve producten terug om uw eigen behandelingen thuis verder te zetten.

HFL LABORATORIES

Ik verkoop de producten van HFL Laboratories zodat u ook thuis de juiste behandelingsmethodes kan toepassen. In deze onlineshop HFL Laboratories vindt u verzorgingsproducten voor uw huid, haar en nagelproblemen. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring hebben geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten. Deze producten ondersteunen een effectieve behandeling van een professional. Ze zijn allemaan dermatologisch getest en kunnen worden gebruikt door diabetici en kinderen.

Zelf heb ik ook ervaren dat deze producten mijn lichaam ten goede komen. Eindelijk ben ik verlost van mijn allergische reacties op andere cosmetica. Als ervaren kapster gebruikte ik ook de bodygel en later de hair en care-producten bij mijn klanten. Schilfers en psoriasis verminderden al na een paar behandelingen. Tijdens de medische pedicure maak ik ook gebruik van dit merk. Indien u enkele staaltjes wilt uittesten kan u die ook bij mij in de praktijk in Wetteren verkrijgen.

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie of wenst u meer te weten te komen over mij en mijn opleidingen? Aarzel dan niet en neem contact op.

 

Verzendkosten

Verzendkosten: bij bestelling boven 25€ gratis, bij bestellingen onder 25€ betaal je 6,99€

Sorteren volgens

Schrijf je in op onze nieuwsbrief